RAVINTOLA
FOOD TRUCK
CATERING

Boneless avasi uuden toimipisteen Kauppakeskus Redin Food Marketissa 20.9.2018!

Boneless REDIn löydät Kauppakeskus Redin Food Marketista, joka sijaitsee kauppakeskuksen Sköne-puolella, katutasossa.

 

Boneless REDI

1. kerros (katutaso)

Hermannin rantatie 5

00580 Helsinki

Aukioloajat:

Ma-pe: 10.30-21.00

La: 10.30-22.00

Su: 12.00-18.00

Tyylikäs ruokakärrymme on Bonelessin sydän. Toimintamme alku ja juuri. Ensimmäinen toimipaikkamme.

Ruokakärrymme toimii kesäaikaan pääosin yhteistyössä Pinehill Terracen kanssa. Kärrymme on parkeerattu Pinehill Terracen kylkeen, kisahallin ja ooppera talon kupeeseen. Kierrämme myös niin suurissa, kuin pienemmissäkin tapahtumissa ja festivaaleilla.

Me Bonelessilla koemme tekevämme tätä kaikkia meitä, hyvää ja laadukasta katuruokaa rakastavia varten. Lähtökohtinamme on aina asiakkaiden tyytyväisyys ja hyvän hengen luominen.

Vaikka pyrimme aina olemaan siellä, missä tekin, seuraamalla Bonelessia Instagramissa ja Facebookissa, tiedät helpoiten, mistä maukkainta 

katuruokaa saa milloinkin!

Boneless tarjoaa erilaisia catering-paketteja, niin yksityisille, kuin yrityksille, aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan suunnitellusti ja toteutetusti.

Oli kyseessä sitten pihajuhlat tai firman pikkujoulut, löydämme varmasti joka tilaan ja tilanteeseen sopivan catering-ratkaisun. Tilan salliessa, myös ruokarekkamme on mahdollista tuoda paikalle.

Ruoka- ja juomatarjoilujen lisäksi tarjoamme myös muita palveluita. Lisäpalveluina Bonelessilta on mahdollista vuokrata myös henkilöstöä, esimerkiksi DJ, tarjoilijoita ja baarimikkoja.

Mikäli haluatte lisätietoja tai jättää tarjouspyynnön, voitte ottaa yhteyttä myyntiimme yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä päästäksesi yhteydenottolomakkeeseen.

Yhteystiedot:

mira@boneless.fi

p. (+358)40 7274660

Boneless Wings Oy

  • Facebook
  • Instagram

Helsinki, Finland