Boneless Wings Oy

  • Facebook
  • Instagram

Helsinki, Finland

BONELESS
FOOD TRUCK
CATERING

Intohimo. Rakkaus ruokaan. Reseptikirjat pullollaan toinen toistaan innovatiivisempia luomuksia. Palava halu luoda parempaa katuruokaa. Näistä aineksista syntyi Boneless keväällä 2017. 

Syksyllä 2018 Boneless avasikin jo ensimmäisen ilman pyöriä allaan toimivan toimipisteensä Helsingin Kalasatamaan, kauppakeskus Rediin.

Boneless REDIn löydät Kauppakeskus Redin Food Marketista, joka sijaitsee kauppakeskuksen Sköne-puolella, katutasossa. 

 

Menussa maistuu rohkeat ja huolellisesti harkitut makuyhdistelmät, jotka takaavat uudenlaisen, suussa sulavan katuruokaelämyksen.

Bonelessin tyylikäs ruokakärry on Bonelessin sydän. Toimintamme alku ja juuri. Ensimmäinen toimipaikkamme.

Ruokakärrymme toimii kesäaikaan pääosin yhteistyössä Pinehill Terracen kanssa. Kärrymme on parkeerattu Pinehill Terracen kylkeen, Töölön kisahallin ja ooppera talon kupeeseen. Kierrämme myös niin suurissa, kuin pienemmissäkin tapahtumissa ja festivaaleilla.

Hyvä fiilis, suussa sulavien katuruokien valmistus ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat meille sydämen asioita!

Tarjoamme erilaisia catering-paketteja, niin yrityksille, kuin yksityisille, jotka räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisiksi.  

Pihajuhlat tulossa? Ruokakärrymme voi toimia loistavana ohjelmanumerona pihallanne, samalla, kun itse säästyt kaikelta vaivalta tarjoilujen suhteen!

Vaihtoehtoisesti voimme luoda näyttävän seisova pöytä -kattauksen tilaan, kuin tilaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä tarjoilupuoli meidän harteillemme. Löydämme varmasti jokaiseen tilaan ja tilanteeseen sopivan ratkaisun!